Midas 2 jaar en 7,5 maand oud

Even kort: het gaat goed met Midas. Hij gaat steeds beter praten en ontwikkelt zich als een vrolijk mannetje met een pittig temperament. Het blijkt een klein mannetje, maar hij lijkt  wel wat te gaan groeien in de lengte. We kunnen niet meer alle broeken van maat 86 aan. Ook zijn armen zijn lang. Hij blijft wel heel slank. Als we bij mijn moeder zijn probeert mijn moeder hem veel pap te geven, je ziet zijn ribbetjes zitten zegt ze.

Eten en drinken

Het eten gaat ok, mits we afleiding in de vorm van speelgoed of filmpjes op de tablet hebben. Hij kauwt ook steeds beter, erg leuk dat hij mee volwassen gaat eten. Roomboterkoekjes waar je lekker dik van wordt krijgen we er nog steeds niet in, moet ie nog niet zoveel van hebben. Havermoutpap, bananen, limonade, melk, vla, macaroni met tomatensaus. Af en toe geef ik hem nog een flesje Heparon, van wat ik nog over heb van Oscar toen ik het in het begin niet lekker met Oscar vond gaan. We hebben Midas al heel lang niet meer gewogen of gemeten. We denken gewoon dat het goed met hem gaat. Half oktober gaan we weer naar het ziekenhuis en dan horen we wel hoe en wat.

Jeuk

Wat betreft de jeuk, met de medicijnen (rifadin) heeft hij weinig klachten. Ook heeft hij minder last van eczeem, erg fijn. Soms heeft Midas nog wel een vleugje geel, maar verder zie je niks meer aan hem af, behalve dat het een klein menneke is, wel een aanwezig mannetje :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *