Bioresonant therapeut

De osteopaat vroeg zich destijds af of Midas geen koemelkallergie zou hebben vanwege bepaalde plekjes op zijn huid en zijn overgeven. De babyfluisteraar had dat ook al eens bij hem gevoeld. Om die reden maakte ik een afspraak bij de bioresonant therapeut. Baat het niet dan schaadt het niet, het kost alleen allemaal geld natuurlijk.. Gelukkig kreeg ik per alternatieve behandeling 25 euro vergoed van ziekenkostenverzekering, scheelde weer een klein beetje.

Via het apparaat kon ze precies zien welke stoffen Midas’ lichaam niet zo goed kon verwerken, onder andere granen (melk weet ik niet meer), vis, vlees enz. Hier heeft ze hem op behandeld. Ook gaf Midas elke keer aan dat hij behandeling van zijn darmflora wilde. En wilde hij ook via het apparaat ondersteuning tegen virussen en allergie voor stof enzo. Na de behandeling moest ik hem nog druppeltjes geven uit een flesje dat in het apparaat had gezeten en dus de behandeling in zich had opgeslagen. Klinkt heel vaag waarschijnlijk haha. Ik ben zelf later ook bij de bioresonant in behandeling gegaan, maar het werkt echt! Mijn spijsverteringsklachten zijn nu bijna allemaal voorbij.

Via het apparaat kon ze ook zien dat Midas van de vitamine ADEK alleen vitamine A nodig had. Verder reageerde Midas ook niet op de rifadin dat hij die wilde hebben. De heparon-melk was wel de beste melk voor hem kon ze uittesten. Met deze info heb ik verder niks gedaan, we hebben gewoon de medicijnenrichtlijnen van de artsen in het ziekenhuis gevolgd. Als ik het alleen voor het zeggen had, had ik anders gereageerd, maar ja ik ben niet alleen om te beslissen..

Volgens het apparaat heeft hij nu (na circa 8 behandelingen) alles doorgewerkt, zijn syndroom is er niet door veranderd, maar hij heeft wel een goede basis. In mei krijgt Midas zijn laatste behandeling. Dan neem ik stof van het huis mee, hij heeft ellendige plekken in zijn knieholtes. Volgens de bioresonant therapeut is het eczeem en gaat ze toch nog kijken of hier iets aan te doen is. Dit terwijl ik altijd dacht dat het smetvlekken waren, niet dus..