Midas 2 jaar en 3 maanden oud

IMG-20130504-00450Midas is een vrolijk en ondernemend mannetje. Zingt graag liedjes en is de wereld echt aan het ontdekken. Hij kent steeds meer woordjes. We hebben hem laatst gewogen en hij is in gewicht helaas niet gegroeid de laatste maanden.

Groei, groei, groei

Sinds eind maart proberen we hem te laten groeien zonder sonde. Maar dit lukt dus niet. Ik ben bij een orthomoleculair dietist voor extra advies over de juiste voedingsmiddelen. We vervangen nu de melk voor geitenmelk en geitenmelkproducten. Daarnaast proberen we hem zo veel mogelijk eten te geven, wat niet altijd lukt bij onze bijdehante peuter. Lepeltjes kokosboter gaan er wel makkelijk in.

Leverarts

Eind mei weer naar de leverarts, ik hoop dat hij dan toch wel gegroeid is. En dat de leverenzymen een keertje niet zijn toegenomen. Anders weer aan de sonde ben ik bang. Ben wel weer aan de gang met homeopatische druppels voor lever en nieren. Midas vindt Oscar erg leuk. Nog geen spoortje van jaloezie en hij wil Oscar wel kusjes geven voor het slapen gaan, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *