Babyfluisteraar

Op een gegeven moment kreeg ik de behoefte om met een babyfluisteraar te praten om te kijken of we iets voor Midas konden doen. Ze heeft Midas een paar keer gefluisterd en mij ontzettend geholpen om positief te blijven. Ze vertelde dat Midas ervoor gekozen had om met deze ziekte geboren te worden zodat hij angsten uit vorige levens kon verwerken en dat wij ons er ook door zouden gaan ontwikkelen. Als je het interessant vindt, hieronder enkele fragmenten.

April 2012

Midas houdt heel veel van ons (laat hij zien door zijn gulle lach) en we doen het erg goed met hem. Ondanks wat hij uitwerkt van binnen vindt hij het leven leuk, daar hebben wij aandeel in.

Het is goed dat hij niet zo hard groeit

´Doordat ik niet zo hard groei kunnen mijn nieren en lever het beter aan. Als ik ook nog hard zou groeien moeten ze ook nog eens heel veel nieuwe cellen produceren en mijn lijfje is heel hard bezig met overleven en de zieke organen beter te maken snap je? Dus ook de motoriek is daaraan ondergeschikt. Dus heb alsjeblieft geduld met me en weet dat ik een eigen wijsheid in me heb die precies weet wat het nodig heeft. Ja mijn nieren zorgen voor de te hoge bloeddruk.´

Voeding

´Alle voeding die niet belastend is voor mijn nieren en lever is dus het beste. Daarom vind ik tomatensap zo lekker. Dus vooral dingen die zuur smaken bv karnemelk, yoghurt, fruit zoals kiwis aarbeien, mango, maar ook banaan en sorbetijs… en sinaasappelsap en tomatensap, cranberrysap, granaatappelsap. Zuurkool en bloemkool, (alleen lichtverteerbare groentes…dus geen andere koolsoorten of bonen), spinazie, worteltjes en peultjes, vis, appelmoes, ei en omelet, beschuit. Kaneelbeschuitjes ook en rooibosthee.´

´Zo min mogelijk zetmeel produkten. En zo min mogelijk vet. Daar heeft mijn lijfje het zwaar mee. Het klinkt raar maar van die dingen val ik dan af omdat het mijn lijf zoveel moeite kost om het te verwerken. Dus liever witbrood en beschuit dan bruin en als ik chocopasta mag dan puur. Smeerkaas of pate dun smeren zonder boter. Bebogeen af en toe of jam mmmm.´

Angsten

Ik wil zoveel mogelijk bij jullie zijn en veel vertrouwen opbouwen in het leven. Ik kom hier om mijn oerangsten uit te werken en meteen ook een deel van die van jullie. Helpen jullie mij erbij door mij veel voor te bereiden op van alles en veel te praten en mij te bevestigen in liefde. Dat is het allerbelangrijkste wat er is …en ik breng jullie ook zo dicht bij elkaar!!!! Ik help papa met zijn gevoelsleven en jou mama met je intuitie…ja mijn leven heeft zin! En mijn ziekzijn ook!

Eind oktober 2011

Mijn lichaam had inderdaad voeding nodig (‘s nachts bijvoeding via sonde) merk ik, ik kom er van bij. Maar mijn weerstand tegen de sondevoeding, medicijnen en melk in het algemeen zorgt voor de allergie. Ik wil eigenlijk ook helemaal dat flesje niet…ik wil dat hele kindzijn eigenlijk niet, maarja je moet erdoorheen he? Ik hou me maar vast aan later als ik groot ben…

Zacht, zacht, zacht

Ik vind het fijn dat mama zoveel met mij praat…lekker zachtjes en veel knuffelen…ik hou van zacht zacht zacht! Dan onspan ik en mijn lijf ook en gaat alles beter. Ik hou heel veel van haar en ook heel veel van papa. Met hem vind ik het wel fijn hoor om gek te doen en te lachen en stoeien met hem vind ik oke, want hem vertrouw ik!

Voeding

Ik ben dol op cranberrysap en tomatensap. Ik wil veel drinken en dat is nodig om de lever te reinigen! Ik zou graag toch eens soyavoeding proberen, gewoon om te voelen hoe dat voelt in mijn lichaam. Daar heb ik toch ook recht op? Het lijkt me lichter en verfijnder. Weet je, ik als kristalkind, (kijk maar naar de vorm van mijn hoofd) weet heel goed wat ikzelf nodig heb.

Dat plastic van zo ‘n speen stinkt…ik heb een heel goed ruikvermogen hoor. Dat is wel eens lastig met eten bv, als ik het vind stinken dan wil ik het niet eten…broccoli en bloemkool bv, maar ja appelmoes en aardappel erdoor en dan gaat het beter.Je zult het wel merken.

Jeuk

Ik hou van natuurlijke producten in plaats van de medicijnen van de dokter. Ik heb wel wat nodig hoor dat snap ik wel. Mijn lever heeft nog veel op te lossen voordat hij weer schoon is van afvalstoffen van vorige levens. Toch geloof ik erin dat ik zelfhelendvermogen heb dat zachte ondersteuning nodig heeft. Ik hou van mijn lever zoals die is. Dat klinkt gek he? Maar veel te weinig mensen houden van wat er is en houden te weinig van hun lichaam en hun zelf. Ik kom ze dat leren als ik groot ben.

Ik zou zo graag mijn ouders willen helpen, ik ben heel wijs hoor!!!!maar ja in een veel te kleine huid….hihihi kind heet dat! Volwassenen zeggen toch wel eens ‘mijn handen jeuken’ als ze ergens aan zouden willen beginnen maar nog niet kunnen. Voel ik me al weer groter!

Augustus 2011

Ik heb vaak verschrikkelijke krampen van de melkvoeding, dat doet erg pijn. Ik vind dan ook liggen een ramp, maar ja ik kan nog niet veel. In een wipstoeltje en in de maxicosy is het beter, vooral wandelen of in de auto dan wordt mijn buikje lekker geschommeld en dan gaat het beter! In de wandelwagen wandelen en me daarin verder laten slapen, zeker nu ik nog zo´n pijn heb.

Voeding

Fruit! Ik wil fruit fruit fruit…daar wordt ik blij van dat voelt niet raar in mijn buikje (het is waar het is licht en heel goed voor ontgifting, dus helpt de lever mee in plaats van de belasting die er nu continue is. ).

Schoon, licht en zuiver voedsel is zo belangrijk voor je. De gal staat voor opgeslagen oude afvalstoffen (lees op zielsniveau woede, pijn en verdriet). Door deze ziekte moet je het nu op een andere manier verteren snap je door heel bewust je voedsel te kiezen dat je helpt licht en zuiver te worden. Dat is wat je wil en dat gaat je helpen niet meer benauwd te zijn voor het leven want ook je longslagader geeft dat aan dat je heel veel levens heel erg bang bent geweest om jezelf te laten horen en zien. Door de juiste voeding ga jij je pad licht en vrolijk maken en kun jij meehelpen aan de grote taak om de wereld een betere plaats te maken. Veel mooie muziek met dolfijnengeluiden, klassieke muziek, mantra s zullen je helpen rust te vinden en je aderen goed te doorstromen met levensenergie. Ga wel gewoon mee in het medische stuk maar weet dat jij niet de ziekte bent….

Ziekenhuis

Zolang ik nog veel naar het ziekenhuis moet zal ik dicht bij mama, of een vertrouwd persoon, willen zijn om mij veilig te voelen zodat ik ook weet dat ik leef en hier op aarde een doel heb. Dat geeft me moed want soms ben ik zo bang en weet ik niet meer weet waarom ik hier ben.

Mei 2011

Wat ik meteen voel zijn zijn darmen. Eigenlijk het geheel van twaalfvingerige darm in dat stuk doet het ook pijn en tot aan de endeldarm voel ik beweging. Ik voel ook de bodem van zijn maagje. Daar brand het als gevoel. Te weinig maagzuur.

Het is een ongelofelijk dapper kereltje…wauw wat een moed. Toch is hij bang. Draagt nog veel angst mee van vorige levens. Daardoor krampt het ook zo in zijn buik (verwerkingsorgaan en opname van voedsel). Hij komt heeeeel veel oplossen in dit leven en hij koos jullie omdat jullie elkaar daarin kunnen begrijpen en stimuleren. Zijn geboorte was niet bepaald makkelijk en het koste hem echt moeite om voor het leven te kiezen. Met veel overmoed vóór de geboorte schrok hij bij de geboorte dat hij wel erg veel zich had voorgenomen. Uit liefde voor jullie deed hij dit wel. Hij hoort bij jullie! Jullie zoektocht voor hem zal jullie helpen op jullie zoektocht naar je zelfontwikkeling.

Hij heeft een grote onderzoekingsdrang net als mama zegt hij. Hij heeft heel veel aanmoediging nodig en bevestiging en dat zal hem echt helpen. Een osteopaat kan iets doen voor hem…

Moeite met zelfvertrouwen, maar als hij de moed weer heeft opgepakt na stimulans dan kan hij echt bergen verzetten en grenzen verleggen. Dit zal hem verder in zijn leven gaan helpen want hij komt er door zijn zelfdicipline en doorzettingsvermogen.

Hij wil graag alles snappen, praat veel met en tegen hem, leg hem iets uit ook als denk je dat snapt hij toch niet…jawel op een ander niveau dan wij. Het geeft hem vertrouwen dat jullie wel weten wat er gebeurd. Praat met hem voor hij gaat slapen de dag met hem door, dan kan hij het vast ordenen en scheelt hem in de verwerking snachts. Hij heeft ruimte nodig en ontspanning. Babymassage zou goed zijn om te leren zodat je het iedere dag met hem kan gaan doen. In ieder geval nu kun je dat ook al met de klok mee bewegen. Maar dat doe je al?

Hij heeft een heel hoge gevoeligheid en dat komt omdat hij een hoge trilling in zich draagt. Die van de nieuwe tijd…hij wil meehelpen met de nieuwe wereld. Dat betekent dat we allemaal gevoeliger met de wereld en met elkaar omgaan. Hij is opmerkzaam en allert.

Dat maakt dat er ook veel te verwerken valt….hij wil zoveel leren van de mensheid…hij bestudeert ze als het ware. Snel moe ook van al die prikkels. Zorg op zijn tijd voor rust en dat komt hij jullie leren…meer rust nemen en vertellen waar je mee zit…zelfvertrouwen in jezelf opbouwen en niet bang zijn voor de gevolgen…als je intentie liefdevol is, mag je echt voor jezelf opkomen….

Hij houdt heel veel van jullie….en komt jullie echt verbinden….Hij is een meester in het verbinden van mensen en hemel en aarde (nu voor jullie de hemel op aarde). Hij zal soms onverzettelijk zijn…kijk dan even waarom hij dit wil/ niet wil….geef hem zoveel mogelijk ruimte om iets te kiezen en als dat niet kan…(dit is natuurlijk wat later, maar soms is dit ook de reden van zijn huilen). Leg hem altijd uit wat je doet waar je bent waarom je iets doet, zodat zijn buikje zoveel mogelijk kan ontspannen.

Hij komt er wel deze doorzetter en je zult er je handen aan vol hebben maar zijn inmense liefde en komische acts daar ontspant de hele omgeving van….lachen met elkaar helpt heel veel voor allemaal.

Met dank aan babyfluisteraar Iris Bom, bekijk haar website voor meer info over babyfluisteren.